Ronaldo: Oprostite mi, ponekad sam bio đubre

Portugalac se izvinio novinarima

Ronaldo: Oprostite mi, ponekad sam bio đubre

Najbolji fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo se izvinio novinarima jer je, kako kaže, ponekad bio đubre prema njima.

Problem između njega i medija nastao je u finišu prošle sezone, kada je Ronaldo često bio osporavan, iako je često znao biti jedina svijetla tačka u svojoj ekipi.

Ronaldo je donio odluku da ne daje izjave za medije do kraja sezone, što je i ispoštovao. Ipak, svjestan je da je malo pretjerao.

"Želim da se izvinim medijama, jer sam svjestan da se u posljednje vrijeme nisam ponašao baš najbolje prema njima. Ponekad sam bo đubre, ali tako reagujem kada je neko nefer prema meni", rekao je Ronaldo, koji je dodao:

"Hvala i njima na svemu što su učinili za moju karijeru".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je na utakmici protiv Malmoa stigao do 500., a potom i 501. gola u karijeri, i tako ušao u društvo Romaria, Mullera, Pelea, Puškaša, Eusebija, Di Stefana...

"Izuzetno sam sretan, ali ovo ne bi bilo moguće bez mojih saigrača i trenera. Želim se zahvaliti Pellegriniju, Mourinhu, Ancelottiju i Benitezu, trenerima od kojih sam uvijek dobijao podršku. Naravno, tu su i dvije meni najbitnije osobe - Moja majka i agent Jorge Mendes", rekao je Ronaldo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.