Ronaldo otkrio protiv kojeg igrača mu je bilo najteže igrati

"On vam ne da ni sekundu da dišete"

Ronaldo otkrio protiv kojeg igrača mu je bilo najteže igrati

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo već godinama unazad važi za jednog od najboljih fudbalera svijeta.

Ronaldo je tokom karijere tri puta osvajao Zlatne lopte, a u januaru mjesecu će imati priliku i po četvrti put dobiti ovo priznanje. 

Ipak, čak i za njega postoje fudbaleri protiv kojih se nije baš najbolje snašao u međusobnim duelima, a poručuje da mu je najteže bilo protiv Ashleyja Colea.

"Tokom godina imao sam nekoliko sjajnih okršaja protiv Colea. On vam ne dopušta ni sekundu da dišete. Bio je tako uporan fudbaler u svoje vrijeme. Brz, veoma dobar u duelima. Znao sam uvijek da mečevi protiv njega neće biti laki", rekao je Ronaldo. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da su Ronaldo i Cole najviše duela vodili dok je Portugalac bio član Manchester Uniteda od 2003. do 2009. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi