Ronaldo: Ovo sam čekao, ovo sam sanjao

Portugalac ne krije emocije

Ronaldo: Ovo sam čekao, ovo sam sanjao

D. Vejo

Ligu prvaka davno je upisao na spisak trofeja, a sada je sa reprezentacijom Portugala osvojio ono što je oduvijek maštao, sanjao i želio.

Evropski prvak, postao je Ronaldo zajedno sa svojim saigračima i tako natjerao na suze radosnice 11 miliona ljudi. O prvim utiscima nakon osvojenog trofeja i koliko mu to zaista znači, ispričao je upravo Ronaldo.

"Ovo je najsretniji dan u mom životu i fudbalskoj karijeri. O ovome sam sanjao, a evo sada sam to i ostvario. Sa svojom selekcijom popeo sam se na krov Evrope. Ispisali smo historiju i obradovali svoj narod", rekao je za inostrane medije jedan od najboljih igrača svijeta, Cristiano Ronaldo.

Nažalost, meč nije završio do kraja ali se njegov saigrač Eder pobrinuo da nadomjesti njegov izostanak i to na jedan fenomenalan način. A to je, da Portugal donese titulu prvaka Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi