Ronaldo Pepeu: Oni su zli
Foto: EPA

Zvijezda Reala napušta klub?

Ronaldo Pepeu: Oni su zli

E. Škorić

Pepe je odlučio da ide u PSG, a želi da s njim u Pariz ide i Cristiano Ronaldo.

Pepe i Ronaldo trenutno su u Rusiji na Kupu konfederacija s reprezentacijom Portugala. Dugo godina su saigrači i u Real Madridu, a nije isključeno da zajedno krenu i u Pariz.

Ronalda optužuju za utaju poreza i on je navodno odlučio da napusti Kraljeve, a španski mediji tvrde da je Pepe na spomenutom turniru u Rusiji, za vrijeme utakmice protiv Meksika, kazao: "Klub nije stao iza tebe kada ti je to bilo najpotrebnije i zato ajde sa mnom u PSG".

Pepe je navodno ranije novinarima otkrivao prljavi veš iz svlačionice Reala i smatra se krticom u klubu, a čitači s usana su specijalno za španski medij uspjeli da uhvate Ronaldovo "Oni su jako zli" koje je poručio Pepeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ko zna, možda španski mediji malo i pretjeruju u čitavoj toj priči, ali da postoji određeno nezadovoljstvo kod Ronalda, sigurno postoji i strani mediji ga sele u neke bogate klubove upravo poput PSG-a, čije će boje naredne sezone braniti Ronaldov prijatelj Pepe.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi