Ronaldo: Pokazali smo da smo iskusnija ekipa
Foto: EPA

Golom s penala donio Realu trofej

Ronaldo: Pokazali smo da smo iskusnija ekipa

Cristiano Ronaldo večeras možda nije pružio partiju kakva se od njega očekivala, ali je svoj dio posla odradio na pravi način.

Portugalac je bio Realov izvođač najstrožije kazne u petoj penal seriji. Savladao je Oblaka i donio svom klubu novi pehar i veliku radost.

"Penali su uvijek lutrija i nikada ne znate šta se može desiti. Mislim da je presudilo to što je naš tim iskusniji od Atletica. Realizovali smo sve penale i ovo što smo uradili je sjajno. Fantastična noć za nas", rekao je Ronaldo, te dodao:

"Sada ćemo slaviti i malo se odmoriti. Ne dugo, jer brzo nas čeka Evropsko prvenstvo. Moram biti spreman".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid je večeras došao do svoje 11. titule prvaka Evrope pobjedom nad Atleticom nakon jedanaesteraca (1:1 - 5:3).

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi