Ronaldo poručio: Insekti napadaju samo lampe koje sijaju
Foto: EPA

Portugalac se oglasio nakon očitovanja na sudu

Ronaldo poručio: Insekti napadaju samo lampe koje sijaju

Sjajni Portugalac Cristiano Ronaldo je prije skoro dva mjeseca optužen za utaju poreza u Španiji. Tužiteljstvo ove države tereti fudbalera Real Madrida za utaju oko 14.7 miliona eura, a on se zbog ovih optužbi prije nekoliko dana našao i pred sudom.

Ronaldo se pred sudom izjasnio o optužbama i tom prilikom istakao da nikada nije izbjegavao plaćanje poreza, te da je uvijek ispunjavao sve obaveze prema državi.

Očekivano, Portugalca je pred sudom čekao veliki broj novinara, međutim on je uspio izaći na sporedni izlaz i izbjeći njihova pitanja.

Ipak, čini se da je Ronaldo odlučio na svom Instagramu posvetiti poruku svim svojim kritičarima i onima koji ga optužuju za djelo koje mu se stavlja na teret.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ono što smeta ljudima je moja svjetlost. Insekti napadaju samo lampe koje sijaju", napisao je fudbaler Reala u opisu fotografije koju je postavio na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi