Ronaldo postavio ultimatum: Ja ili Benitez!

Nakon debakla u Primeri

Ronaldo postavio ultimatum: Ja ili Benitez!

Odnosi unutar svlačionice Real Madrida već neko vrijeme su poljuljani, a cijelu situaciju dodatno je pogoršao jučerašnji poraz od Barcelone (4:0). 

Neočekivano je potpuno nevidljiv na terenu bio portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo, koji je navodno poslije poraza od Barcelone postavio ultimatum predsjedniku kluba Florentinu Perezu. 

"Benitez ili ja, odlučite", poručio je Ronaldo predsjedniku kraljevskog kluba, tvrdi Gazzetta dello Sport. 

Navodnu reakciju Ronalda za poznati italijanski dnevnik prokomentarisao je i Fabio Capello, ističući da nijedan igrač ne može postavljati ultimatum klubu kao što je Real Madrid. 

"Ne znamo da li je tačno da je to rekao, ali ako jeste, onda je situacija veoma ozbiljna. Nijedan igrač ne može da postavlja ultimatum klubu kao što je Real i da traži smjenu trenera. Ja to nikad ne bih prihvatio", rekao je Capello. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona se trijumfom izdvojila na vrhu tabele sa 30 osvojenih bodova, dok je Real Madrid ostao na 24 boda. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.