Ronaldo potpuno zakazao protiv Argentine

Blijeda partija na Old Traffordu

Ronaldo potpuno zakazao protiv Argentine

Mnogi zaljubljenici u fudbal su sinoć pohodili Old Trafford s namjerom da pogledaju spektakl Argentine i Portugala s fokusom na duel dvojice najboljih fudbalera današnjice.

Svi će se složiti da je spektakl u potpunosti izostao, što zbog toga što su dva fudbalera odigrala samo po jedno poluvrijeme, što zbog njihove relativno loše igre.

I dok Messi nije bio toliko loš, Cristiano Ronaldo je u potpunosti zakazao. Na "svom" Old Traffordu nije pružio apsolutno ništa vrijedno spomena, pa su njegovi fanovi kućama s pravom otišli razočarani.

Tome najbolje svjedoči mapa Ronaldovih kretnji i djelovanja na terenu u susretu protiv Argentine. Daleko je to od Ronaldovog nivoa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti