Ronaldo preko WhatsAppa savjetovao Neymara

Želi da ostane u Španiji

Ronaldo preko WhatsAppa savjetovao Neymara

Prema pisanju Diariogola, Cristiano Ronaldo je savjetovao Neymara da ne ide iz Barcelone. 

Ovih dana u inostranim medijima se mnogo govori o tome da će brazilski fudbaler preći u redove PSG-a, koji je spreman aktivirati klauzulu iz ugovora i platiti čak 222 miliona eura, a takav rasplet uveliko očekuju i navijači Reala. 

Odlaskom Neymara sasvim sigurno Barcelona bi mnogo izgubila i veliko je pitanje da li bi uspjela pronaći adekvatnu zamjenu, a jedan od onih koji smatra da bi Brazilac napravio grešku je i - Cristiano Ronaldo.

Diariogol tvrdi kako je Ronaldo poslao Neymaru niz poruka preko WhatsAppa u kojima ga je savjetovao da ostane na Camp Nou i da ne mijenja sredinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ideš iz velikog kluba u manji. Možda sada to djeluje kao primamljivo, ali napravit ćeš grešku", navodno je Ronaldo napisao Neymaru. 

S druge strane oglasili su se iz Barcelone. Trener Ernesto Valverede izričito odbacuje mogućnost da Neymar napusti Barcelonu, kazajući kako katalonski klub ne može bez njega. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi