Ronaldo progovorio o fotografiji iz svlačionice

Portugalac se napokon oglasio

Ronaldo progovorio o fotografiji iz svlačionice

E. Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Cristiano Ronaldo, sinoć je bio junak svoje ekipe u pobjedi protiv Wolfsbura.

Ronaldo je sa svoja tri gola u revanš utakmici četvrtfinala odveo kraljevski klub u polufinale Lige prvaka. Portugalac se već nekoliko dana nalazi u centru pažnje zbog fotografije iz svlačionice Reala nakon pobjede protiv Barcelona.

Nakon toga mnogi su ismijavali ovaj potez igrača kraljevskog kluba, a čak je i legendarni Oliver Kahn izjavio da više viđa Ronalda u gaćicama nego svoju suprugu.

Povodom svih ovih "prozivanja" konačno se odlučio oglasiti i portugalski fudbaler koji je u svom stilu prokomentarisao sva ova ismijavanja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Fotografija je sjajna. Ovo je bila jako dobra noć za nas. Moram priznati da ovaj momak u gaćicama ima jako dobro tijelo", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti