Ronaldo pronašao pojačanje za Real Madrid

Želi vidjeti Coutinha na Bernabeu

Ronaldo pronašao pojačanje za Real Madrid

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Real Madrida, Ronaldo, priznao je da i dalje prati utakmice kraljevskog kluba sa velikim žarom.

Brazilac je nedavno izabran za ambasadora Real Madrida, ali čini se da je i čovjek koji će uskoro biti zadužen za dovođenje novih pojačanja. Ronaldo i dalje prati utakmice svog nekadašnjeg kluba, te je izjavio da zna koji igrač fali Zinedineu Zidaneu kako bi Kraljevi bili nezaustavljivi.

"Naravno da pratim utakmice Reala, to je sa istim žarom kao i kada sam igrao. Volio bih da dovedu Philippea Coutinha jer je on tip igrača koji fali ovom Realu. U Liverpoolu je sjajan, ali se nadam da će me Perez poslušati i dovesti ga na Bernabeu što prije", rekao je Ronaldo.

Ronaldo je jedan od rijetkih igrača koji je u svojoj karijeri nosio dresove Barcelone i Real Madrida. Ipak, nakon završetka bogate karijere jasno je da je Brazilac ostao dosta bliži klubu sa Santiago Bernabea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije