Ronaldo prvi put zaigrao u specijalnim kopačkama

Premijera protiv Granade

Ronaldo prvi put zaigrao u specijalnim kopačkama

Dobitnik Zlatne lopte za 2016. godinu Cristiano Ronaldo danas igra svoj prvi meč u novoj godini.

Njegov Real Madrid na Santiago Bernabeu igra meč 17. kola protiv Granade, a to je Ronaldu bila prilika da navijačima kraljevskog kluba predstavi svoju Zlatnu loptu, ali i nove kopačke.

Cristiano Ronaldo je putem svog Instagram profila već ranije najavio kako će one izgledati, a danas ih je premijerno predstavio javnosti.

Riječ je o Nike Mercurial kopačkama koje su specijalno dizajnirane u čast velikog individualnog uspjeha slavnog Portugalca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Realu je današnji meč dobro počeo s obzirom da već od 12. minute vode sa 1:0 golom Isca, a u nastavku utakmice ćemo vidjeti jesu li Ronaldu nove kopačke donijele sreću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije