Ronaldo: Real ne treba napadača, imaju najboljeg na svijetu
Foto: EPA

El Fenomeno o lošim rezultatima Kraljeva

Ronaldo: Real ne treba napadača, imaju najboljeg na svijetu

M. Šljivak

Možda i najbolji napadač svih vremena, Brazilac Luiz Ronaldo, komentarisao je trenutnu situaciju u kojoj se našao Real Madrid.

Nekadašnji član Kraljeva uvjeren je da će početna kriza madridskog velikana proći i da je rano govoriti o bilo kakvim trofejima. Također, tvrdi da Realu ne treba još jedan napadač i  da imaju sve u Cristianu Ronaldu i Karimu Benzemi.

"Real Madrid ima odličan pristup utakmicama. Mnogi tvrde da im je potrebna prava devetka, ali ja ne mislim tako. Imaju Cristiana Ronalda, najboljeg igrača svijeta, a tu je i Benzema. Ne treba im još jedan napadač", istakao je brazilski čarobnjak.

Također, legendarna devetka Karioka tvrdi da se prvenstvo ne može zaključiti nakon pet kola, iako je Real loše ušao u sezonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real je pokazao šta može proteklih godina. Imali su slično otvaranje sezone i na kraju su osvajali trofeje. Vjerujem da će i ove napraviti isto", dodao je El Fonomeno.

Real je ove sezone osvojio samo osam bodova u pet utakmica u La Ligi i trenutno su tek sedmi tim.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi