Ronaldo sa suzama u očima napustio trening nakon 20 minuta

Portugalac obnovio povredu tetiva koljena?

Ronaldo sa suzama u očima napustio trening nakon 20 minuta

Fudbalska reprezentacija Portugala je u problemima. Naime, prva zvijezda portugalskog tima Cristiano Ronaldo napustio je današnji trening ekipe Paula Benta nakon svega 20 minuta.

Fudbaler Real Madrida koji se tek nedavno u potpunosti opravio od povrede. Popularni CR7 trening svog nacionalnog tima napustio je sa bandažom i ledom na lijevom koljenu, a pretpostavlja se da Portugalac ponovo ima problema sa tetivama koljena. Upravo se od povrede iste prva violina Portugala tek nedavno oporavila.

Nakon što je u pratnji medicinske ekipe portugalske reprezentacije napustio teren, Ronaldo se više nije vraćao na teren, a bolan izraz lica i suze na njemu nisu nikako optimistične za sve navijače Portugala i fanove Cristiana Ronalda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.