Ronaldo se povrijedio, upitan za finale Lige prvaka

Veliki udarac za Real Madrid

Ronaldo se povrijedio, upitan za finale Lige prvaka

Ekipa Real Madrida doživjela je danas pravi šok na treningu jer se povrijedio njihov najbolji fudbaler Cristiano Ronaldo.

Portugalac je povrijedio butni mišić lijeve noge i to nakon sudara sa rezervnim golmanom Kraljevskog tima Kikom Casillom.

Doktori Real Madrida ukazivali su mu pomoć nekoliko minuta na travnjaku, a Ronaldo je nakon toga razočaran napustio teren.

Prilikom izlaska nije htio odgovarati na novinarska pitanja već je produžio pravo u svlačionicu.

Trener Reala Zinedine Zidane odlučio je stati pred kamere te je rekao da se još uvijek ne zna težina povrede.

"Još trebamo vidjeti o kakvoj se povredi radi. Nadam se da će biti sve uredu i da ću moći računati na njega", izjavio je Zidane.

Podsjetimo da Real Madrid i Atletico igraju finale Lige šampiona ove subote u Milanu, a za Kraljeve bi svakako bio veliki šok neigranje Ronalda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi