Ronaldo se sukobio sa saigračem nakon jučerašnjeg poraza

Real Madrid poražen u Valenciji

Ronaldo se sukobio sa saigračem nakon jučerašnjeg poraza

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su poraženi na gostovanju u Valenciji rezultatom 2:1.

Valencia je odigrala sjajan meč na Mestalli protiv lidera La Lige, te je golovima Zaze i Orellane stigao do važna tri boda. Jedini gol za kraljevski klub postigao je Cristiano Ronaldo u finišu prvog dijela. Upravo je Portugalac bio u centru pažnje na kraju meča jer se sukobio sa jednim od svojih saigrača.

Španski mediji prenijeli su danas da je do sukoba došlo odmah po završetku utakmice, ali još uvijek se ne zna ko je bio na meti Ronalda. Kamere su u krupnom kadru imale portugalskog igrača u trenutnku kada je svom timskom kolegi rekao "Ja sam postigao gol, a šta si ti uradio".

Igrači Real Madrida vjerovali su da će u Valenciji osvojiti nova tri boda, ali je domaći tim na iznenađenje mnogih zaustavio ekipu Zinedinea Zidanea. Kako piše Mundo Deportivo ovo je još jedan pokazatelj da u svlačionici Kraljeva i ne vlada baš sjajna atmosfera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi