Ronaldo slomio zglob 11-godišnjem dječaku

Ronaldo slomio zglob 11-godišnjem dječaku

E. Škorić

Jedanaestogodišnjem dječaku Cristiano Ronaldo, ponajbolji nogometaš današnjice, slomio je ručni zglob.

Real je nedavno sa 6:0 slavio protiv engleskog drugoligaša Bournemoutha , a u istom susretu je Ronaldo postigao dva pogotka.

Osim toga, slomio je zglob 11-godišnjem dječaku koji je sjedio na tribini iza gola. Dogodilo se to kada je nesretnog dječaka pogodio nakon silovitog slobodnjaka. Lopta je otišla preko gola, išla u glavu dječaku, koji se odbranio rukom.

"Bilo je jako bolno. Rekao sam svojim prijateljima i ne vjeruju da mi je Cristiano Ronaldo slomio ruku. Nisam vidio loptu sve do zadnjeg trenutka. Išla mi je prema glavi i pogodila bi me da se nisam zaštitio rukom. Moj tata se samo sagnuo", rekao je 11-godišnji Charlie Silverwood.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Silverwood je ostao do kraja utakmice na stadionu, a onda je otišao u bolnicu gdje mu je stavljen gips.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.