Ronaldo teško podnosi priče o utaji poreza

Prema riječima najboljeg prijatelja

Ronaldo teško podnosi priče o utaji poreza

D. Rakanović

Cristiano Ronaldo je veoma uznemiren i tužan zbog svega što se dešava, tvrdi njegov najbolji prijatelj. 

Ako postoji na svijetu osoba koja poznaje Cristiana Ronalda u dušu onda je to njegov najbolji prijatelj Luis Campos. 

Campos je izjavio za francusku televiziju TF1 da mu je Ronaldo otkrio da mu je potreban određeni period da razmisli o budućnosti nakon završetka Kupa konfederacija. 

Portugalac je razočaran i uznemiren zbog skandala oko sudskog postupka u vezi sa utajom poreza, zbog čega je prema pisanjima portugalskih medija odlučan da napusti Španiju. Naime, španske vlasti su ga optužile za utaju poreza u periodu od 2011. do 2014. godine.  

"U ovom trenutku mislim da Cristiano treba nekoliko dana razmišljanja. To mi je i sam potvrdio, što je i normalno", rekao je Campos. 

On je istakao da je Ronaldo veoma uznemiren. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Tužan je zbog svega što se dešava. Cristiano je u potpunosti koncentrisan na teren i igru", rekao je Campos.

Ronaldo se  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi