Ronaldo: U životu su mi potrebni moji 'hejteri'

Portugalac izložen kritikama

Ronaldo: U životu su mi potrebni moji 'hejteri'

Cristiano Ronaldo je u posljednje vrijeme sve češće izložen kritikama. 

Hejteri, kako ih portugalski fudbaler naziva, smatraju Ronalda umišljenim i čekaju svaku njegovu grešku kako bi ga 'počastili" negativnim komentarom. Ipak, takve stvari samo motivišu jednog od najboljih fudbalera svijeta. 

"Morate da koristite negativne ljude i iskustva za motivaciju. Zapravo, meni su potrebni moji 'hejteri' koji su mi pomogli da ostvarim sve uspjehe", kazao je Ronaldo za inostrane medije.

Ronaldo se potom osvrnuo na uzore iz djetinstva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kada sam bio mlađi, pratio sam šta rade Figo i Rui Costa i gledao sam kako se pripremaju za najveće izazove. Ali, oduvijek sam sebi bio inspiracija. Niko mi ne postavlja veće ciljeve osim mene samog. Cijenio sam uzore, no nikada niasm želio da ih imitiram. Cilj mi je bio da budem najbolji što mogu", dodao je Ronaldo.

Ove sezone Ronaldo je u šest prvenstvenih utakmica postigao dva gola i upisao isto toliko asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije