Ronaldo: Žao mi je što momci iz Barcelone nisu bili tu

Nakon osvajanja nagrade

Ronaldo: Žao mi je što momci iz Barcelone nisu bili tu

Portugalac Cristiano Ronaldo proglašen je večeras za najboljeg fudbalera 2016. godine po izboru FIFA-e.

Sjajni fudbaler Real Madrida je nakon proglašenja pobjednika dao izjavu u kojoj se zahvalio svima na podršci, ali je istakao da mu je žao što večerašnja ceremonija ipak nije bila potpuna.

"Nije mi prvi put da dobijam ovo priznanje, ali kao da jeste. Želim se zahvaliti svim saigračima iz Real Madrida i Zinedineu Zidaneu, svojoj porodici, bratu, djevojci i svim ostalim", rekao je Ronaldo, te dodao:

"Za mene je 2016. godina bila najbolja godina u mojoj karijeri. Ponosan sam na ovu nagradu, još jednom se zahvaljujem svima i žao mi je što momci iz Barcelone nisu večeras bili ovdje"

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo je prije nekoliko sedmica osvojio svoju četvrtu Zlatnu loptu u fudbalskoj karijeri, a ovo mu je drugo veliko priznanje u kratkom roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi