Ronaldo zbog dresa Barce nije želio dati autogram djevojčici

Otac uvrijeđene djevojčice se požalio poznatom magazinu

Ronaldo zbog dresa Barce nije želio dati autogram djevojčici

A. Haznadarević

Zvijezda Real Madrida je još jednom pokazala koliki rivalitet vlada na relaciji Real - Barcelona, te je odbio potpisati autogram desetogodišnjoj djevojčici zato što je na sebi nosila dres Barcelone.

Otac uvrijeđene djevojčice je svoj bijes prema Cristianu iskazao na način da je poslao pismo uglednom španskom magazinu 'Mundo Deportivo', a ovi ga u cijelosti objavili.

"Kada sam otišao po nju, vidio sam da je veoma tužna. Kada sam je pitao šta se desilo, slegnula je ramenima i rekla: 'Cristiano mi nije htio dati autogram jer sam nosila Barcelonin dres'."

"Bilo mi je bolno pogledati je u oči i vidjeti veliko razočarenje. Pokušao sam objasniti desetogodišnjakinji razlog zašto joj je igrač nacionalnog tima, kojeg je bodrila dvije sedmice prateći svaki njihov trening okrenuo leđa."

"Nisam znao šta da joj kažem, taj dres joj je majka kupila kada je bila u posjeti Barceloni, a obukla ga je jer je išla igrati lopte. To je simbol ljubavi ništa više."

"Molim vas, poručite gospodinu Ronaldu da bih ga vrlo rado volio pogledati u oči i kazati mu da je izgubio veliku navijačicu", poručuje otac tužne djevojčice.

Portugalac se povodom ovog pisma uvrijeđenog oca još nije oglasio.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.