Ronaldo želi bivšu zvijezdu Reala natrag u klubu

Želi da se vrati iz Juventusa

Ronaldo želi bivšu zvijezdu Reala natrag u klubu

Legendarni fudbaler Real Madria Ronaldo de Lima ima veliku želju da se bivši fudbaler ovog kluba vrati na Santiago Bernabeu.

Riječ je o Alvaru Morati koji je trenutno član ekipe Juventusa, ali Kraljevski tim ima klauzulu u ugovoru prema kojoj ga može vratiti za 30 miliona eura.

"U Madridu postoji dosta veliki pritisak. Igrači koji igraju za Real moraju imati na umu, ali to ne smije da im smeta. Samo to je način da se uspije u tom klubu. Da sam ja Morata? Otišao bih iz Juventusa u Real Madrid. To je sigurno. Svi igrači žele igrati u najvećem klubu na svijetu", rekao je Ronaldo.

Podsjetmio da je Morata iz Reala otišao na ljeto 2014. godine za 20 miliona eura i da je te sezone svojim pogotkom na Bernabeu izbacio Real iz Lige prvaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi