Ronaldo: Želim sve trofeje s Realom
Foto: EPA

Ronaldo pred start nove sezone

Ronaldo: Želim sve trofeje s Realom

M. Šljivak

Najbolji fudbaler svijeta za prošlu godinu Cristiano Ronaldo želi u narednoj sezoni osvojiti sve moguće trofeje se Realom.

"Moji ciljevi uoči nove sezone su isti kao i uvijek. Želim se boriti za svaki trofej i naporno raditi na svakom treningu, od prvog do posljednjeg. Želja mi je da Real osvoji svaki trofej", rekao je Ronaldo.

Ronaldo također ne obraća pažnju na individualne nagrade, već mu je cilj da donese što više radosti navijačima Kraljeva...

Naš klub, trener i trenersko osoblje, moji sjajni saigrači i ja ćemo napraviti sve što je u našoj moći da iz dana u dan donosimo radost našim navijačima. Uvijek sam naglašavao da individualne nagrade nisu ono što nas čini boljima, već su to saigrači, navijači i treneri. Uvjeren sam da ja ne bih bio ovakav fudbaler da nije bilo mojih sjajnih saigrača i ovih divnih navijača Real Madrida", dodao je Ronaldo.

Priliku za prvi trofej Real će imati već 12. augusta protiv Seville u susretu UEFA Superkupa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije