Ronaldo: Želio bih trofej sa reprezentacijom
Foto: EPA

Jedan od najboljih igrača svijeta poručio

Ronaldo: Želio bih trofej sa reprezentacijom

D. Vejo

Iako nisu prikazali pretjerano dobru igru, Ronaldo i društvo uspjeli su da se plasiraju u polufinale Eura u Francuskoj.

Nakon osmine finala gdje su izbacili selekciju Hrvatske, Portugalci su put ka polufinalu osigurali tako što su nakon izvođenja jedanaesteraca izbacili i Poljsku. 

Još malo nedostaje, kako bi fudbaleri Portugala vidjeli finale ovog takmičenja. Svoje želje nije krio ni jedan od najboljih igrača svijeta.

"Nismo baš blistali tokom dosadašnjeg takmičenja, ali to je fudbal. U karijeri gotovo sve sam ostvario, ali želio bih i trofej sa reprezentacijom. Drago mi je što sam član ove generacije", ističe ze inostrane medije fudbaler Portugala, Cristiano Ronaldo.

Portugalci u polufinalu čekaju boljeg iz duela Vels i Belgija koji se igra danas od 21. sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi