Ronaldu dvije utakmice suspenzije

Vraća se za gradski derbi

Ronaldu dvije utakmice suspenzije

Cristiano Ronaldo je kažnjen sa dvije utakmice neigranja zbog nesportskog poteza na utakmici protiv Cordobe.

Proteklog vikenda je Portugalac namjerno udario štopera domaćih Edimara. Fudbaler Cordobe javno je zaštitio Ronalda riječima da je to normalna reakcija i da se svakome može desiti, ali su u španskom savezu ostali dosljedni svojim kodeksima pa makar se radilo i o najboljem fudbaleru na svijetu.

Ancelotti i navijači Reala su bili u strahu da će Ronaldo biti kažnjen sa tri utakmice neigranja ali se Portugalac ipak suočio sa nešto blažom kaznom.

Ronaldo će se na teren vratiti za derbi protiv Atletico Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.