Ronaldu i do četiri meča suspenzije, Irina kriva za sve?
Foto: EPA

Težak period za Portugalca

Ronaldu i do četiri meča suspenzije, Irina kriva za sve?

E. Škorić

U srijedu će biti poznato koliko utakmica suspenzije će dobiti Cristiano Ronaldo zbog udaranja igrača Cordobe.

Ronaldo je u subotu, u susreut Cordobe i Reala (1:2) udario protivničkog igrača i dobio je direktan crveni karton.

Portugalčevo ponašanje mnogi osuđuju, pa i u njegovom klubu, što je valjda i bilo za očekivati.

Osim što je udario Edimara, Ronaldo je po izlasku napravio gestikulaciju prema navijačima. Djeluje kao nezadovoljan, što svakako brine čelnike madridskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S Ronaldom će razgovor obaviti i trener Carlo Ancelotti. Portugalac je nedavno imao razloga da bude sretan jer je osvojio Zlatnu loptu, a onda je uslijedio prekid ljubavne veze s Ruskinjom Irinom Shayk.

U svakom slučaju, Ronaldo ne prolazi najbolje trenutke i uskoro će saznati kaznu zbog nedavnog incidenta. Prema svemu sudeći, dobit će od dvije do četiri utakmice suspenzije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.