Ronaldu poništen karton

Igra u subotu

Ronaldu poništen karton

M. Šljivak

Zvijezdi Real Madrida Cristianu Ronaldu poništen je žuti karton kojeg je zaradio u susretu Primere protiv Rayo Vallecana.

Ronaldo je dobio žuti karton zbog navodnog simuliranja, a taj karton je značio njegovu suspenziju za meč protiv Eibara u subotu.

Međutim, Disciplinska komisija Primere je odluku o žutom kartonu poništila. Ronaldu je karton izbrisan, te će on moći bez problema da igra u ovom susretu.

Portugalac je u srijedu protiv Raya postigao 300. gol u dresu Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.