Ronaldu saigrači ne dodaju loptu

Iako je prva zvijezda Ronaldo nezadovoljan

Ronaldu saigrači ne dodaju loptu

M. Šljivak

Real Madrid je novu sezonu otvorio remijem kod Sporting Gijona (0:0).

Iako su Kraljevi dominirali, na kraju nisu uspjeli da pobijede povratnika u društvo najboljih.

Prva zvijezda Reala Cristiano Ronaldo imao je nekoliko pokušaja. Ipak, nije bio uspješan kao ni njegovi saigrači.

Kamera je pomno pratila Ronalda u ovom susretu. Ponovo je Portugalac bio jako nezadovoljan činjenicom da mu saigrači ne dodaju loptu.

Iako je bio otvoren u nekoliko navrata, najviše Jese, pa zatim i ostali igrači kraljevskog kluba, odlučili su da ignorišu glavnu zvijezdu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju su ostali bez pobjede, a u narednom kolu na Santiago Bernabeu stiže još jedan povratnik u Primeru, ekipa Betisa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.