"Rooney je pričao nepovezano, sav se zacrvenio od alkohola"

Pijančio u hotelu

"Rooney je pričao nepovezano, sav se zacrvenio od alkohola"

Engleski reprezentativac Wayne Rooney se našao u centru skandala nakon pobjede svoje selekcije nad Škotskom rezultatom 3:0.

Kako navode britanski mediji, svi reprezentativci Engleske su nakon završetka susreta otišli kućama da se odmaraju, a samo je Rooney ostao u hotelskom restoranu gdje je popio nekoliko pića.

Rooney je, navodno, u baru bio sa nekim članovima FA-a, a pio je pivo i crveno vino. U tom hotelu je bila i jedna svadba, kojoj se Rooney pridružio nekad iza ponoći.

"Kada smo ga tek vidjeli, mislili smo da je riječ o nekom Rooneyjevom dvojniku. Izgledao je starije, a kada smo mu se obratili pričao je nerazgovijetno, nekako nepovezano. Sav se zacrvenio, valjda od alkohola", rekao je jedan od svjedoka, koji je dodao:

"Čak je pričao sa mladom i poslije toga nastavio da pije. Naravno, pozdravljao je goste i pozirao s njima. Bio je ovdje do otprilike jedan ujutru".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Engleski mediji navode da ovo nije prvi put da Rooney konzumira alkohol tokom okupljanja reprezentacije, a zanimljivo je da neće biti u konkurenciji za predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Španije.

Kao razlog je navedena lakša povreda, mada se s pravom postavlja pitanje da li je izostavljen samo zbog toga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi