Rooney 'poludio' zbog pitanja engleskog novinara

Nije birao trenutak

Rooney 'poludio' zbog pitanja engleskog novinara

Ni sjajna partija Waynea Rooneyja protiv Feyenoorda, protiv kojeg je upisao gol i asistenciju, nije 'smirila' engleske novinare koji su nakon utakmice propisno naljutili zvijezdu Uniteda.

Rooney prolazi kroz prilično težak period u svojoj karijeri. Pored toga što je izgubio mjesto standardnog prvotimca u Unitedu i reprezentaciji Engleske, javnosti je dao priliku za naslađivanje svojim opuštanjem u hotelu reprezentacije, gdje je fotografisan u pripitom stanju.

Iako je na press konferenciji nakon utakmice fokus trebao biti na visokoj pobjedi Uniteda, Rooney je dobio jedno škakljivo pitanje. Engleski novinar ga je upitao za komentar 'pijančenja' u hotelu, nakon čega je Rooney izgubio živce.

"Mislim da je stvarno sramota što od mene tražite da pričam o tome nakon ovakve utakmice. Postavljate mi glupa pitanja koja se baziraju na klasičnoj izmišljotini. Nit sam bio pijan, nit sam završio na nečijem vjenčanju", jasan je bio Rooney.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi