Rooney porukom na Twitteru "uništio" navijače Cityja
Foto: EPA

Ponovo im zatresao mrežu

Rooney porukom na Twitteru "uništio" navijače Cityja

E. Čaušević

Fudbaleri Evertona sinoć su remizirali na teškom gostovanju protiv Manchester Cityja (1:1) u meču drugog kola engleskog  Premiershipa.

Everton je na Etihadu bio veoma blizu da osvoji tri boda, no City je u samom finišu utakmice uspio da izjednači na 1:1. Koban po odbranu Građana bio je Wayne Rooney koji je nastavio "rešetati" City iako je ovog ljeta odlučio da napusti Manchester United.

Za Rooneyja ovo je bio 200. gol u Premiershipu, a zanimljivo je da je po treći put obilježio golgeterski jubilej upravo protiv Cityja. Rooney je svoj 50. gol dao upravo ovom klubu, ali i 150. gol je bio protiv Građana. Nakon utakmice na Etihadu Rooney je odlučio završiti posao i "uništiti" navijače Cityja.

Naime, iskusni napadač Evertona oglasio se na Twitteru nakon utakmice, te je imao poruku za svoje stare "poznanike" navijače Manchester Cityja. Rooney je uz fotografiju na kojoj slavi sinoćnji gol kratko napisao "Uvijek je lijepo vidjeti poznata lica".

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi