Rose ostaje u Londonu, ali mijenja klub?

Napušta Spurse?

Rose ostaje u Londonu, ali mijenja klub?

E. Ganibegović

Alan Shearer, nekadašnja zvijezda Newcastlea, je prije par dana za engleske medije rekao kako Chelsea treba još poraditi na pojačanjima kako bi bio konkurentan za osvajanje lige, pa izgleda da je Conte poslušao Alana, te odlučio da nastavi tragati za novim igračima.

Poznato je da su već na Stamford Brigde pristigla nova četiri igrača, među kojima su Willy Caballero, Antonio Rudiger, Tiemoue Bakayoko i Alvaro Morata, međutim Conte ne želi da stane na tome.

Conte je najprije želio u svoje redove dovesti lijevog beka Juventusa Alexa Sandra, ali Stara dama ne misli pusiti svog igrača, tako da se trener Chelseaja odlučio posvetiti dovođenju lijevog beka Tottenhama, Danny Rosea.

Pochettino je već pustio jednog svog beka, Kyle Walkera, koji je prešao u redove Manchester Cityja, pa se sada postavlja pitanje da li će pustiti i Rosea, koji je također veoma bitan dio njegove ekipe.

Danny Rose već dugi niz godina nastupa za Tottenham, međutim sada ga želi Chelsea, koji je spreman poslati ponudu od 40 miliona funti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li će doći do realizacije ovog transfera saznat ćemo uskoro, ali ako Pochettino, trener Pijetlova, želi da bude konkurentan ove godine u engleskoj Premier ligi, ne bi trebao pustiti Rosea. Gubitak dvojice standardnih bekova bi teško uspio nadoknaditi, međutim opet ništa nije nemoguće.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi