Rudiger: Premier liga je najbolja na svijetu

Njemački defanzivac smatra

Rudiger: Premier liga je najbolja na svijetu

D. Rakanović

Njemački reprezentativac Antonio Rudiger karijeru će nastaviti u Chelseaju. 

On je potpisao petogodišnji ugovor, a Roma će dobiti 39 miliona eura. 

Rudiger je otkrio da je veoma ponosan što je postao igrač londonskih Plavaca. 

"Moje ime je već neko vrijeme povezivano sa Chelseajem i sada sam konačno potpisao ugovor. Zvanično sam fudbaler Chelseaja i to me čini veoma ponosnim. Premier liga je po mom mišljenju najbolja na svijetu, to je liga u kojoj svaki fudbaler želi da igra", rekao je Rudiger za zvaničnu stranicu kluba. 

On se nada da će puno naučiti od Antonia Contea za kojeg smatra da je odličan trener. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želim da pomognem timu da postane još jači. Nadam se da ću puno naučiti od Contea, koji je odličan trener, kao i od talentovanih saigrača. Bilo bi sjajno kada bih na kraju sezone podigao i trofej", rekao je njemački reprezentativac. 

Antonio Rudiger je tokom karijere nastupao za nekoliko manjih klubova u Njemačkoj te Borussiju, Stuttgart i Romu, a za reprezentaciju Elfa je sakupio 17 nastupa. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi