Rukavina: Mešanovića ne čeka mjesto u ekipi

Trener Osijeka o bh. napadaču

Rukavina: Mešanovića ne čeka mjesto u ekipi

Jasmin Mešanović, mladi reprezentativac BiH i bivši napadač Čelika je na prijelaznom roku zamijenio dres Čelika dresom NK Osijek. Uz sve ljude koji se brinu o Jasminovoj karijeri, najznačajniju ulogu je imao trener Osijeka Tomislav Rukavina.

"Znao sam za njega već dugo i u uhu mi je ostala informacija da je odličan igrač. Složena je to bila operacija i moram zahvaliti svim ljudima koji vode brigu o njegovoj karijeri za puno razumijevanja. Pred Jasminom je sada dokazivanje u kojem me mora uvjeriti u to da bi trebao biti dio naše udarne postave. Nema niko zagarantovano mjesto u udarnoj postavi, pa ni on makar ga se tretiralo i kao pojačanje" izjavio je za hrvatske medije trener Osijeka Tomislav Rukavina.

Jasmin Mešanović u Čeliku je proveo dvije sezone u kojima je u 54 utakmice postigao 27 golova. Prošle sezone je u 33 utakmice zabio 15 pogodaka, te je proglašen za najboljeg igrača Čelika u sezoni 2013/14.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije