Rummenigge: Conte se raspituje za Sanchesa

Direktor Bayerna otkrio

Rummenigge: Conte se raspituje za Sanchesa

Portugalski vezni fudbaler Renato Sanches veoma je tražen ovog ljeta.

On je prije godinu dana prešao iz Benfice u Bayern, ali se kod trenera Carla Ancelottija nije baš naigrao u prvom timu. 

Upravo zbog toga njegova je želja da napusti klub ovog ljeta i da ode barem na posudbu kako bi mogao zaraditi mjesto u reprezentaciji narednog ljeta kada se igra Svjetsko prvenstvo. 

Zainteresovanih klubova je mnogo, a to je potvrdio i direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Postoji 10 klubova koji žele Sanchesa. Conte me je nakon prijateljskog meča pitao za njega jer zna da bi on mogao napraviti prevagu na sredini terena", rekao je Rummenigge i dodao:

"Sanches želi igrati više, ali treba reći da je Ancelotti zadovoljan kako je on odirao taj prijateljski meč. Ako on ode, to će gotovo sigurno biti na posudbu jer mi računamo na njega u budućnosti".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi