Rummenigge: Osjećamo se prevareno

Izvršni direktor Bayerna o utakmici

Rummenigge: Osjećamo se prevareno

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna sinoć su na domaćem terenu savladali Atletico Madrid (2:1), ali nisu uspjeli izboriti plasman u finale Lige prvaka.

Bavarci su slavili sa 2:1 u sinoćnjoj utakmici, ali im to nije bilo dovoljno da izbore finale Lige prvaka. Izvršni direktor Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge nakon utakmice izjavio je da se Bavarci osjećaju prevareno.

"Osjećamo se pomalo prevareno. Gol koji je postigao Atletico je bio nakon očiglednog ofsajda, a faul kada su gosti dobili penal je bio van kaznenog prostora. Glavnom sudiji je ovo druga utakmica u sedam dana, ne znam da oni mogu izdržati taj tempo pa se očito gube na terenu. Sramota je ono što je uradio sinoć", rekao je Rummenigge.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On je dodao da navijači Bayerna ne trebaju biti ljuti na Pepa Guardiolu jer je španski stručnjak dao sve od sebe da ekipu odvede u finale, ali da protiv više sile nije mogao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi