Rummenigge: Pepa do isteka ugovora sigurno nećemo smijeniti

Rummenigge: Pepa do isteka ugovora sigurno nećemo smijeniti

Pep Guardiola uživa bezrezervnu podršku čelnih ljudi Bayerna iz Munchena. Španski stručnjak sa bavarskim gigantom ima ugovor do 2016. godine i on do tad sigurno neće biti raskinut na štetu Guardiole. 

To je u izjavi za Bild potvrdio Karl Heinz Rummenigge.

„To vam napismeno mogu dati. Guardiola sigurno do kraja ugovora neće biti smijenjen,“ kazao je Rummenigge. Pep Guardiola njemačkim je novinarima kazao da će ukoliko ne uspije odbraniti titulu prvaka Njemačke sigurno napustiti Bayern.

U prošloj sezoni Guardiola je osvojio evropski Super kup, Liga kup Njemačke, Bundesligu i Kup Njemačke, dok je u Ligi prvaka zaustavljen u polufinalu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.