Rus sudi na Grbavici

Željezničar - Zeta

Rus sudi na Grbavici

E. Škorić

U četvrtak svoj prvi meč prvog pretkola Evropske lige igraju Željezničar i Zeta.

Bh. predstavnik na svojoj će Grbavici ugostiti Zetu iz Golubovaca, a taj meč na programu je 29. juna, s početkom u 20:45 sati.

Plavi će poslije 13 godina zaigrati evropsku utakmicu u Dolini ćupova, gdje se očekuje veliki broj navijača domaćeg tima.

Meč Želje i Zete sudit će Rus Kiril Levnikov, dok će Yacheslav Semenov i Rashid Abusuev biti njegovi pomoćnici, a četvrti sudija bit će Vladimir Moskalev. Ruski sudija dosad je sudio mečeve ruske Premier i Prve lige, na mečevima kvalifikacija Evropske lige, kao i u kvalifikacijama za EP za igrače do 17 godina, a dolazi iz St. Petersburga. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sudio je i kadetski duel Crne Gore i Srbije, a tada su gosti iz Srbije slavili s 2:0. To je bilo u aprilu prošle godine. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi