Ruski biznismen prelomio, Vardar slavi

Samsonenko ostaje na čelu kluba

Ruski biznismen prelomio, Vardar slavi

Teme:

Ruski biznismen Sergej Samsonenko ostat će na čelu Vardara i pored toga što je nedavno najavio povlačenje. 

Nakon što su određeni makedonski mediji pisali negativno o klubu iz Skoplja, Samsonenko (49) je početkom augusta "vrele glave" donio odluku  da više neće finansirati Vardar, ali se ipak predomislio. 

"Neću otići iz Vardara, tu sam zauvijek. Pozivam sve da nas podrže i da se zajedno borimo protiv nepravdi. Siguran sam da ćemo imati mnogo uspjeha", izjavio je Samsonenko i objasnio zašto je kazao da će napustiti crveno-crne. 

"Nakupilo mi se u srcu i tu odluku sam kazao sa mnogo emocije i vrele glave. Želim da poručim da ti što pišu laži da nemaju ni sram ni savjest. Smatram vas izdajicama Makedonije, zato što nisam napravio ništa loše za ovu državu. Zavolio sam je kao svoju, napravio sam dobre stvari", poručio je ovaj multi milioner. 

Inače, Samsonenko uz fudbalski u vlasništvu ima i rukometni klub Vardar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti