Ruski ženski tim igra u bikiniju

Kako do veće posjete na stadionu?

Ruski ženski tim igra u bikiniju

M. Skaka

Igračice ruskog ženskog fudbalskog tima odlučile su odbaciti svoje tradicionalne dresove i zamijeniti ih kupaćim kositimima.

Igračice ruskog kluba FC Rossiyanka narednu utakmicu igraće u bikiniju kako bi privukle veći broj gledalaca na stadion.

"Mi smo najbolja ženska ekipa u Rusiji i do sada smo osvojili šampionat mnogo puta, te predstavljali našu zemlju i u UEFA Ligi prvaka. Međutim, malo ljudi je uopšte čulo za nas i na našim utakmicama nema mnogo publike. Zato smo odlučile da podignemo popularnost ekipi tako što ćemo se pojaviti u bikiniju. Nadamo se da će to podići prodaju ulaznica na našim utakmicama.", rekla je Tatjana Egorova, trenerica Rossiyanke.

"Smatramo da je ovo odlična ideja - naše igračice su prelijepe, izvanredno građene i odlučne da stignu do pobjede.", dodala je ona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.