S kim večeras igra Sevilla? Španci izgleda i ne znaju

Kakva je to najava?

S kim večeras igra Sevilla? Španci izgleda i ne znaju

E. Škorić

Sevilla večeras gostuje Maribor, a španski mediji nisu se pretjerano upoznali sa rivalom iz Slovenije.

Sevilla protiv Maribora na svom terenu traži prvu pobjedu u grupnoj fazi. Andalužani su veliki favorit protiv Maribora, a sudeći prema najavama tamošnjih medija, niti nemaju pojma protiv koga igraju.

U najavi utakmice vodeći španski listovi poput Marce ili El Mundo Deportiva propisno su se obrukali, pa su u najavnih 11 Maribora stavili Jeana Kolmaniča, koji je član mladog tima Maribora, koji igra danas svoj meč, ali znatno ranije nego seniorski tim.

Umjesto Bohara piše Bahar, Milec je preimenovan u Milevič, a u timu je Adis Hodžić, koji je također član mladog tima Marbiorčana.

Upravo bi to podjenjivanje moglo da bude glavno oružje Maribora, koji će nastojati da iznenadi domaćina i velikog favorita u ovom duelu. Šansu da zaigra večeras čeka i bh. internacionalac Jasmin Mešanović, koga španski mediji "drže" na klupi, a nije isključeno da bude u prvih 11.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi