"S njim ću večeras spavati u bračnom, da ga držim na oku"

Nevjerovatna izjava

"S njim ću večeras spavati u bračnom, da ga držim na oku"

Fudbaleri Rome savladali su danas Crotone u gostima sa 2:0 u okviru 24. kola italijanske Serije A.

Strijelci za rimsku Vučicu bili su Radja Nainggolan u prvom i Edin Džeko u drugom dijelu utakmice. Trener Luciano Spalletti bio je zadovoljan nakon meča. 

"Nije ovo lagano gostovanje. Crotone igra dobar fudbal, bez obzira što su slabo plasirani na tabeli. Učinili smo sebi posao mnogo težim nakon promašenog penala, ali kasnije smo dobro kontrolisali stvari kada je Crotone reagovao", rekao je Spalletti. 

On je odlučio i da pohvali Mohameda Salaha i Radju Nainggolana. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mi već znamo šta sve Salah može da uradi. Kada napada prostor, nije lako nijednom defanzivcu. Sreća je pa smo ga dobili nazad. Nainggolan je vrhunski igrač i nadam se da će ostati u istoj fizičkoj i psihičkoj formi. On želi ostati u Romi, samo treba biti malo zreliji jer igrači su kontantno izloženi snimanju i stavljanju klipova na društvene mreže. Tim večeras ima slobodnu noć, tako da ću se pobrinuti da ostane kući i spavat ću s njim u bračnom krevetu kako bih ga držao na oku", rekao je Spalletti.

Podsjetimo da Roma naredni meč u Seriji A igra na domaćem terenu protiv Torina.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi