Sa 30 metara: Golman Partizana primio jako komičan gol

Nespretna reakcija Kljajića

Sa 30 metara: Golman Partizana primio jako komičan gol

D. Vejo

Fudbaleri Partizana danas su doživjeli poraz od njemačkog četvoroligaša Kikers Ofenbaha (2:1) u sklopu priprema na Kipru, a ovu utakmicu posebno će pamtiti mladi golman crno-bijelih Filip Kljajić.

Razlog tome jeste gol koji je Kljajić primio u 85. minuti susreta. Naime, albanski igrač Dren Hodža uputio je ne toliko jak udarac sa nekih 30 metara prema golu Partizana, a loša reakcija mladog čuvara mreže koštala je crno-bijele gola.

Reakcija golmana beogradskog sastava bila je i više nego nespretna nakon čega su crno-bijeli pali na dva gola zaostatka, te nisu imali vremena da stignu do rezultatskog egala.

Za Beograđane nema odmora, jer ih već večeras očekuje naredni protivnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti