"Sa Costom smo već postigli dogovor"

Hoće li napadač završiti u Kini?

"Sa Costom smo već postigli dogovor"

Napadač Chelseaja Diego Costa prolazi kroz vrlo težak period u svom klubu, gdje je odlukom Antonija Contea izbačen iz tima.

Costa posljednjih dana trenira individualno, a sve se više spominje njegov odlazak u Kinu. Abramovič ga za sada ne pušta, ali bi transfer mogao biti realizovan u junu.

Vlasnik kineskog Tianjin Quanjiana Sun Yuhui potvrdio je da već traju pregovori sa Diegom Costom, koji su bili vrlo uspješni.

"Razgovarali smo sa Costinim agentom Mendesom i već smo se sve dogovorili. Ipak, Chelsea ga sada ne želi prodati, pa ćemo možda morati sačekati ljeto", riječi su prvog čovjeka ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako te informacije nisu zvanične, predpostavlja se da će Costa u slučaju odlaska u Kinu sedmično zarađivati nevjerovatnih 570.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi