"Sa Kloppom i Dortmundom sam doživio najljepše trenutke"

Subotić se rado sjeća Nijemca

"Sa Kloppom i Dortmundom sam doživio najljepše trenutke"

Fudbaler Borussije Dortmund Neven Subotić u posljednje vrijeme sve više se povezuje sa odlaskom iz ovog kluba.

Subotić je imao mnogo problema sa povredama proteklih sezona, a upravo zbog toga je i izgubio mjesto u ekipi Dortmunda te je pitanje da li će ga više ikada i vratiti.

Za njegove usluge dugo vremena zainteresovana je ekipa Liverpoola, barem tako prenose otočki mediji. Liverpool sa klupe predvodi Jurgen Klopp koji je sa Subotićem radio dugo vremena u Mainzu i Dortmundu.

Srbijanac nije zaboravio taj period te se i dan danas rado sjeća vremena provedenog sa Kloppom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Klopp je bio moj mentor čitavih devet godina. On me je podržavao, upućivao me i imao povjerenja u mene. Sa njim i Dortmundom proveo sam najljepše vrijeme. Zbog toga sam veoma zahvalan. On je veoma bitna osoba u mom životu i dužnik sam mu", rekao je Subotić.

Podsjetimo da ovaj sjajni defanzivac ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu za Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije