"Sa Pjanićem i Alvesom smo na nivou Reala, Barce i Bayerna"

Paulo Dybala smatra

"Sa Pjanićem i Alvesom smo na nivou Reala, Barce i Bayerna"

Ekipa Juventusa će u narednoj sezoni biti jača za nekoliko odličnih fudbalera koji će predstavljati veliki dobitak za Staru damu.

To se prije svega odnosi na Miralema Pjanića i Danija Alvesa, koji su postali novi članovi italijanskog šampiona.

Kolika su od njih očekivanja najbolje govori izjava mladog Paula Dybale, koji smatra da Juventus sa njima dvojicom nimalo ne zaostaje za najvećim klubovima današnjice.

"U novoj sezoni ćemo biti jači za dva fantastična fudbalera s kojim možemo osvojiti Ligu prvaka. Sa Pjanićem i Alvesom smo na istom nivou kao Barcelona, Real i Bayern", rekao je Dybala, te dodao:

"Bili smo veoma blizu pehara i prošle sezone, ali nismo imali sreće. Tada smo eliminisani od Bayerna 30 sekundi prije kraja".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Argentinski fudbaler je priznao i da ga je iznenadio dolazak Miralema Pjanića, koji je u Torino stigao iz rivalske Rome.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi