Sabatini: Džeko je sjajan, ali nije posljednje pojačanje

Sportski direktor Rome

Sabatini: Džeko je sjajan, ali nije posljednje pojačanje

Sportski direktor Rome, Walter Sabatini, izjavio je da italijanski klub dovođenjem bh. reprezentativca Edina Džeke nije završio posao u ljetnom prijelaznom roku. 

Tim iz Rima je dosad uspio angažovati Mohameda Salaha i Wojciecha Szczęsnyja, a finalizacija transfera Edina Džeke iz Manchester Cityja očekuje se u narednim danima. 

"Džeko je sjajan igrač, ali se nadam da će najbolje pojačanje tek stići u Romu. Tržište još nije zatvoreno", izjavio je Sabatini za italijanske medije. 

Roma je sinoć potvrdila da će odbrambeni nogometaš Alessio Romagnoli preći u Milan za 25 miliona eura, a očekuje se i da Lucas Digne iz PSG-a doputuje na ljekarske preglede i potom potpiše ugovor sa Romom. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.