Sabatini: Džeko zaslužuje poštovanje

Sportski direktor Rome o bh. napadaču

Sabatini: Džeko zaslužuje poštovanje

E. Čaušević

Fudbaleri Rome danas u u Bergamu remizirali protiv Atalante (3:3) u okviru 33. kola Serije A.

Roma je imala prednost od 2:0, ali su na kraju morali spašavati jedan bod jer je u samom finišu utakmice na 3:3 izjednačio legendarni Totti. Utakmicu u Bergamu obilježio je i promašaj Edina Džeke u 40. minuti.

Bh. fudbaler je sa svega nekoliko metara uspio da promaši prazan gol, te loptu pošalje preko prečke domaće ekipe.

Sportski direktor Rome, Walter Sabatini, nakon utakmice izjavio je da je Vučica zaslužila pobjedu, te da Džeko zaslužuje poštovanje svih.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Edin je odigrao dobru utakmicu i učestvovao je u većini akcija. Imao je taj promašaj u prvom poluvremenu utakmice, ali on zaslužuje veliko poštovanje. On je sjajan igrač i odličan profesionalac. Uvijek će imati našu podršku i nadamo se da će se uskoro vratiti u pravu formu", rekao je Sabatini.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi