Sabatini: Računamo na Džeku ako se ne predomisli

Najavio ostanak Pjanića i Nainggolana

Sabatini: Računamo na Džeku ako se ne predomisli

Walter Sabatini izjavio je kako će Roma u prijelaznom roku zadržati Miralema Pjanića i Radju Nainggolana. 

Dvojac iz Rome se sve češće povezuje sa evropskim velikanima poput Chelseaja i Bayerna, međutim šanse da napuste Olimpico su minimalne. Barem tako tvrdi sportski direktor kluba Walter Sabatini. 

"Obojicu možemo zadržati i napravit ćemo to. Pitanje je samo žele li oni ostati", izjavio je Sabatini za italijanske medije i potom se osvrnuo na Edina Džeku, koji se također dovodi u vezu sa odlaskom iz Rome. 

"Džeko želi ostati u Romi. Računamo na njega i dalje ako se ne predomisli, a svjesni smo također i da se u Wolfsburgu i Manchester Cityju mučio u svojim prvim sezonama", kaže sportski direktor Rome. 

Sabatini je u svom obraćanju kazao da svoju budućnost u Romi vidi do 30. juna, a novinare je također interesovala i situacija sa kapitenom Tottijem. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Totti zaslužuje novi ugovor, iako sam u početku bio protiv toga. Mislio sam da je bolje biti mladi sportski direktor ili tako nešto nego stari igrač, no u posljednjim utakmicama je odigrao fantastično", istakao je Sabatini. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi