Sacchi: Najbolje bi bilo da Ancelotti napusti Bayern

Savjetovao svog učenika

Sacchi: Najbolje bi bilo da Ancelotti napusti Bayern

E. Ganibegović

Legendarni italijanski trener Arrigo Sacchi smatra kako bi najbolje bilo da Carlo Ancelotti napusti Bayern Munich.

Poznato je kako su zvijezde tima poput Roberta Lewandovskog i Francka Riberyja javno iskazali nezadovoljstvo, pa je Sacchi svog učenika savjetovao da napusti Bayern. 

"Djeluje mi kao da je ekipa izgubila entuzijazam, pa očigledno da bi promjena bila dobra za obje strane. Tokom starenja gubi se strast i želja, to je život. Bez sumnje, Ancelotti je veliki trener. Ne znam koji je to trener osvojio tri Lige šampiona? Gdje god je bio bilježio je uspjehe", rekao je Sacchi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kao nova destinacija Ancelottija spominje se Kina, međutim vidjet ćemo šta će se desiti. Ako nekim slučajem italijanski trener napusti Bayern, glavni kandidat za klupu Bavaraca je šef Hoffenheima Julian Nagelsmann.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi